NL | EN

Zoek uw zorginstelling of patiëntenorganisatie


Vindt uw zorginstelling met het KvK-nummer
Zorginstellingen als ziekenhuizen en apotheken en patiëntenorganisaties, staan onder hun KvK-nummer in het register. U vindt deze nummers op de website van de Kamer van Koophandel. Dit nummer kunt u vervolgens invullen in de zoekmachine hieronder.Hoe raadpleegt u het register? 
Bekijk het filmpje hieronder voor instructies over hoe u het register kunt raadplegen.

Wat vindt u in het register?
In het Transparantieregister Zorg vindt u de financiële relaties tussen zorgverleners, zorginstellingen, patiëntenorganisaties en dierenartsen met leveranciers van (dier)geneesmiddelen en medische hulpmiddelen. Niet alle betalingen worden opgenomen. In het register staan alleen betalingen van minimaal € 500 in een bepaald jaar. Ook maakten de initiatiefnemers afspraken over wat wel en niet wordt geregistreerd. Elk jaar in de maand juli worden de gegevens over het voorafgaande jaar bekend gemaakt. Deze gegevens blijven drie jaar beschikbaar.

Let op: zorgorganisaties kunnen meerdere KvK inschrijvingen hebben en derhalve met meerdere nummers in het Transparantieregister Zorg staan.
In de checklist KvK-nummers kunt u vinden welke KvK-nummers en organisaties in het Transparantieregister Zorg zijn opgenomen.

Klik hier voor de lijst van bedrijven die financiële relaties hebben gemeld.